Mitsubishi Electric с награда NRW.INVEST AWARD

Mitsubishi Electric с награда NRW.INVEST AWARD 2016-08-04

<< Обратно

На 5 юли 2016г. Mitsubishi Electric получи наградата NRW.INVEST AWARD. С връчването на NRW.INVEST AWARD бяха показани примерни инвестиции в Северен Рейн. В същото време наградата е представител на всички инвеститори, които са избрали Северен Рейн. Наградата е връчена от Министерството на икономиката и Държавна агенция за икономическо развитие в Германия. 

Новата централна сграда в Германия (Източен Ратинген) е на пет етажа и е с 16 000 кв. м. офис площ, което осигурява работа за 750 човека персонал. С това Mitsubishi Electric значително допринася за привлекателността и развитието на бизнеса в Северен Рейн. 

Новият щаб в Германия на Mitsubishi Electric Европа е оборудван с множество екологични технологии на собствените си продуктови линии – климатици, вентилационни системи и т.н.В сградата на компанията се представят интерактивни презентации от „Света на Mitsubishi Electric”, всички аналогични решения, приложения и продукти. 

Чрез инвестирането в най-голямата операция в Европа в Северен Рейн се дава на комапнията ясно становище за по нататъшното й развитие.